A karácsonyi készülődés időszaka az egyik legvarázslatosabb időszak az évben. Pompában úszik az egész város, és persze az otthonunk is. Mindent megveszünk, előkészülünk, hogy a karácsony tökéletes legyen. Ebben a nagy rohanásban mi is megérdemlünk egy kis feltöltődést.

Szeretnék adni neked egy kis inspirációt a megfelelő minta kiválasztásához.

Örök kérdés az ünnepek tájékán, hogy milyen is legyen az a minta, amit választunk, hiszen általában a karácsonyt és a szilvesztert is figyelembe kell vennünk.
Nem mindenki gondolkodik előre, hogy épp mit szeretne felvenni Szenteste vagy szilveszterkor. Éppen ezért nálam az univerzális körmök tarolnak mindig.
A piros, francia vagy babyboomer örök kedvenc. Apró kövekkel, szórógyönggyel univerzálissá tehető. Bátrabbak akár egy kis hópihét vagy extra csillogást is bevállalhatnak.

A különleges csillógó effektek, beépíthető anyagok vagy fóliák extravagánssá teszik a megjelenést.
Érdemes figyelni arra, hogy a kevesebb több. Könnyű elveszni a sok csillogás, minták, színek között, pedig az elsődleges, amire figyelnünk kéne, hogy összhangba hozzuk a megjelenésünket.
Egy szó mint száz, ha esetleg nem szeretnénk az összes outfittet végig gondolni, amit az ünnepek alatt felveszünk, válasszunk valami semleges színt, mintát, mert azzal nem lőhetünk mellé. Mutatok pár példát:

További ötletek a Pinterestről:

Persze előfordul, hogy két ünnep között is tud fogadni a kedvenc körmösöd, ekkor ne fogd vissza magad. Ha a stítusodhoz illik, bátran válassz tipikus karácsonyi körmöt, pirosat, Télapósat rénszarvassal hozzá óriás hópelyheket kövekkel.