Szolgáltatásaim

Frekventált helyen, hangulatos szalonban várok minden kedves szépülni vágyót. Számomra a legnagyobb öröm, amikor vendégeim széles mosollyal az arcukon távoznak szalonomból. Térj be hozzám bátran, ha szeretnél szakértő és gondoskodó kezek között szépülni és kikapcsolódni! Szeretettel várlak!

Manikűr

Műköröm

Műköröm ( porcelán/zselé) szalon forma, szalon hossz (S/M) – 2-2,5 óra
7500 Ft

Töltés vagy saját köröm megerősítése – 2 óa
6800 Ft

Extra díszítés időtartamtól/ felhasznált anyagoktól függően
 200-2000 Ft

Pótlás
1000 Ft/köröm

Géllakk

Teljesen leoldható, magas fénnyel csillogó, hosszan tartó géllakkozás.

Egyszínű – 1 óra
5200 Ft

Francia vagy extra mintás – 1 óra 20 perc
5300 Ft

Klasszikus manikűr vagy francia manikűr

Vékony igénybe vett körmök regenerálása – 30 perc
3000 Ft

Paraffinos kézápolás

Az igénybe vett, vagy száraz kezeket regenerálja és selymessé varázsolja – 30 perc
3000 Ft

Pedikűr

Parafinos lábápolás

A láb teljes regenerálása – 30-45 perc
4500 Ft

Esztétikai pedikűr

Bőrkeményedések eltávolítása, tyúkszemek, benőtt körmök kezelése, lakkozással. – 1 óra
5300 Ft

Géllakk lábra

Lábon is csillogó tartós géllakkozás, ami hosszútávon sem károsítja a körmöket. 30-45 perc
4700 Ft

Callux kezelés

Kés és szike nélkül hámlasztja az elhalt hámsejteket.
5300 Ft

Garancia: 1 hét és az árváltozás jogát fenntartom.

Miért a Gold Mirror?

Elkötelezett vagyok a szakma iránt, magam is fontosnak tartom a fejlődést, hogy vendégeimnek a legújabb, legmagasabb szintű szolgáltatást nyújthassam. Előzetes egyeztetés után, személyre szabott kezelést állítunk össze, mely során a szakmai szempontokon túl különös hangsúlyt kap az esztétikai összhatás.

Műköröm

A kézápoláshoz szorosan kapcsolódik ez a szolgáltatás. Sajnos nem mindenkinek van gyönyörű, hosszú körömágya, ami esztétikussá tesz egy lakkozást. Ezen azonban lehet segíteni! A lehető legtermészetesebb forma kialakítására törekszem.

Géllakk

Igénybe vett körmökre tökéletes megoldás lehet egy szépen elkészített géllakk szett. Vékony, gyenge körmök megerősítésére készül, teljes mértékben leoldható, kíméletes megoldás.

Klasszikus manikűr & francia manikűr

Klasszikus manikűr során a természetes köröm ápolása kerül előtérbe. Különösen fontos szolgáltatás abban az esetben, ha nem kívánunk a továbbiakban műkörmöt/géllakkot viselni, és szeretnénk igénybe vett körmeinket regenerálni.

Paraffinos kézápolás

A paraffint a gyógyászatban régóta használják reumás betegségek kezelésére, a szépségápolásban pedig felismerték, hogy serkenti a vérkeringést. Tágítja a pórusokat így segítve a jótékony hatású anyagok felszívódását. A paraffinos kezelés hatására a bőr selymessé válik.

Pedikűr

A pedikűr célja az esztétikai szempontokon túl a láb ápolása, egészségének megőrzése. A divatos magassarkú cipők, nyári papucsok nyomot hagynak lábunkon, ezt orvosolja a kezelés.

Esztétikai pedikűr

Kozmetikai hibák kezelésére irányuló szolgáltatás. Bőrkeményedések eltávolítása, tyúkszemek-, benőtt körmök kezelése. Bőr és köröm ápolás, igény esetén lakkozás, vagy tartós lakkozás /géllakk/.

Géllakk lábra

A szolgáltatás önmagában, esztétika pedikűr nélkül is igénybe vehető, ebben az esetben is jár egy peeling kezelés a tartós lakkozás mellé.

 

Paraffinos lábápolás

A paraffint a gyógyászatban régóta használják reumás betegségek kezelésére, a szépségápolásban pedig felismerték, hogy serkenti a vérkeringést. Tágítja a pórusokat így segítve a jótékony hatású anyagok felszívódását. A paraffinos kezelés hatására a bőr selymessé válik.

Callux kezelés

A Callux pro egy lengyel lábápolási rendszer, gyümölcssavas hámlasztási eljárás. Higiénikus, fájdalommentes, kés és szike használata nélkül szabadulunk meg a bőrkeményedésektől. Gyors és hatékony.

 

Munkáim

"Nekem a manikűr nem csak szépülés de igazi feltöltődés is, Ági egy mindig vidám személyiség, aki nagyon igényes a munkájára"

"Nekem a géllakk mindig lepattogott, de Ági kezelését követően megerősödött, és most akár négy hétig is szép marad"

"Minél többet jártam pedikűrre, annál keményebb lett a sarkam. Nekem Ági callux kezelése hozta meg a javulást. Azóta már nem kell takargatnom a lábaimat"

"Imádom, hogy akármilyen körmöt álmodok meg magamnak, Ági mindig a kezemre varázsolja azt, amiért nagyon hálás vagyok neki!"

Imola

"Nagyon gyengék a körmeim, de Ági kezelései után már egy géllakk 4 hétig is tart és nagyon szép fényes marad."

Hanna